WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

ZINSSER

Zinsser topkwaliteit verven

Innovatie. Kwaliteit. Probleemoplossing. Zinsser werd in 1849 op basis van deze principes opgericht en blijft dit originele charter al meer dan 150 jaar lang trouw.
Zinsser werd in 1849 opgericht door William Zinsser. Sindsdien is Zinsser erin geslaagd om uit te groeien tot een merk dat wordt geassocieerd met unieke en probleemoplossende producten die beantwoorden aan de behoeften van vakmensen en doe-het-zelvers.

Zinsser verfen geschikt voor verschillende toepassingen

Een primer of verf die hecht zonder schuren.
Perfect bruikbaar op hout, metaal, kunststof, cement, glas, tegels, oude verflagen en andere ondergronden. Vocht- of roestwerend.
Voor binnen
en/of buiten. Dekkend en beschermend. En dat zonder blaasvorming of schilfering.  Dat moet Zinsser® zijn!

Zinsser hechtprimers

B-I-N® is de ultieme op Schellak gebaseerde isolerende hechtprimer. Dit product is uitermate geschikt voor gebruik op ondergronden binnen en voor het isoleren van vlekken buiten.
B-I-N® isoleert hardnekkige vlekken en biedt een ongeëvenaarde hechting op glanzende ondergronden (ook glas) zonder dat je hoeft te schuren. De sneldrogende Schellak-formule dekt ook poreuze ondergronden af en isoleert bloedende knoesten en harsstrepen.
B-I-N® werkt uitstekend bij water-, meeldauw-, nicotine- en olievlekken, vlekken van markeerstiften en nog veel meer. Isoleert iedere soort geur (van rook- en brandschade tot geuren van huisdieren en nicotine) op een permanente manier. De droge film is niet toxisch en hypoallergeen en het product kan worden gebruikt in zones waar de behandelde oppervlakte soms in contact kan komen met voeding. Perfect voor plafonds binnen gebouwen, muren, deuren en aanverwante beschilderbare ondergronden en spot priming op hout, pvc, afwerkingen en metaal buiten.

Zinsser B-I-N Hechtprimer

Cover Stain® is een vlek-blokkerende primer, isolator en hechtingslaag voor gebruik binnen en buiten met uitstekende dekkracht die al na 30 minuten stofdroog en na twee uur overschilderbaar is. Deze sneldrogende, universele oplosmiddelhoudende primer hecht perfect op moeilijke ondergronden en is onze beste vlekken-blokkerende primer voor buiten.
Dankzij de unieke samenstelling dringt Cover Stain® diep in de ondergrond in en is hij blijvend elastisch op alle buitenoppervlakken. Perfect voor oneffen houten panelen, sierlijsten en hardhout. Bovendien voorkomt het de doorbloeding van tannine.
Een klus waar slechts weinig oplosmiddelhoudende primers in slagen.
Cover Stain® is bestand tegen barsten en afschilferen, en is overschilderbaar met alle decoratieve toplagen. De mogelijkheid tot toepassing bij lage temperaturen (5°C) maakt het dé perfecte buitenprimer voor alle seizoenen.
Op binnenoppervlakken blokkeert Cover Stain® permanent allerlei soorten vlekken, waaronder nicotine- en vochtvlekken en zorgt het ervoor dat de afwerkingslagen vlekvrij zijn. Door de snelle droging kan je nieuwe houten sierlijsten op één dag gronden en afwerken met een toplaag. Zo bespaar je tijd en geld.

De universele watergedragen primer en isolator voor gebruik binnen en buiten, geeft bij het aanbrengen weinig geur vrij, droogt snel en biedt een uitstekende hechting op glanzende ondergronden.
Met Bulls Eye 1-2-3® kunnen heel uiteenlopende ondergronden binnen en buiten op een doeltreffende manier worden gegrond en geïsoleerd. Het is een hechtprimer die uitstekend werkt op gladde ondergronden en het biedt een uitstekende hechting zonder de ondergrond vooraf te schuren. Het is roestwerend wanneer het op schone ferrometalen zoals ijzer en staal wordt aangebracht. Bulls Eye 1-2-3® is uitstekend geschikt als isolator van vlekken en dekt graffiti, vetvlekken, teer en asfalt op een permanente en volledige manier af – zowel binnen als buiten.
Het heeft uitstekende roestbeschermende eigenschappen en is ideaal geschikt voor de behandeling van nieuw metaal. Het is in zijn ‘natte’ toestand bestand tegen vliegroest – en biedt een roestweerstand voor de volledige levensduur van de coating. Droogt tot een gladde, vaste en waterbestendige laag die perfect geschikt is voor ijzeren leuningen, stalen deuren, metalen panelen, leidingen, gegalvaniseerde goten – ieder metalen ondergrond binnen of buiten.

Bulls Eye 1-2-3® Plus is een universele, hechtprimer voor zowel binnen- als buitengebruik. Watergedragen, maar met de prestaties van een solventgedragen primer. Primers gebaseerd op kationische polymeren beschikken over unieke eigenschappen: ze isoleren vochtvlekken, hebben een uitstekende waterbestendigheid en een ongeëvenaarde hechting op de meeste ondergronden zowel binnen als buiten (glanzende ondergronden, keramische tegels, non-ferro metalen zoals aluminium, roestvrij staal en gegalvaniseerd metaal, vinyl, MDF, melamine, vernis, plastic, PVC, hout, enz.).
Bulls Eye 1-2-3® Plus biedt resulaten die normaliter enkel met solventgedragen primers worden geassocieerd. Deze primer is specifiek geformuleerd om ook opgedroogde water- en roetvlekken te isoleren, net zoals een solventgedragen primer.

Bulls Eye 1-2-3® Plus fixeert poederende ondergronden en sluit poreuze ondergronden af.

Perma-White is een uitstekende watergedragen acrylaat interieurverf die de droge film beschermt tegen aantasting door schimmels. Ideaal voor vochtige ruimtes!
Deze primer en toplaag in één geeft een goede hechting op glanzende en moeilijk te coaten oppervlakken en is heel eenvoudig aan te brengen.
Perma-White is ideaal voor gebruik op binnenmuren, muurholtes, plafonds, sierstrips, deuren, tegels en andere verfbare oppervlakken. Ideaal dus voor badkamers, kelders, keukens, wasruimtes, kasten, kleedkamers, hallen en zwembadruimtes en andere ruimtes waar sprake kan zijn van schimmel- en meeldauwvorming. Uitermate geschikt voor instellingen en bedrijfsgebouwen. Verkrijgbaar in mat en satin.

perma white satin

In ons uitgebreide assortiment vind je een kwaliteitsvolle en sneldrogende oplossing voor elk probleem. Ontdek hier al de probleemoplossers.