Bellen: 011 54 00 41

Woondecoratie

Woondecoratie

Na een nieuwe parket en een nieuw behang of fris schilderwerk kan de raamdecoratie natuurlijk niet achterblijven. De keuze van stoffen of soort ophanging is van groot belang om de gordijnen of stores tot hun recht te laten komen. En om het geheel af te werken hebben wij aangepaste tapijten en sierkussens ……

Voor professioneel advies kan u steeds bij ons terecht of wij komen bij u langs.

Tips:

  • De combinatie van mat en glansafwerking binnen het behangpatroon zorgt voor een speelse toets en oogt bijzonder mooi en elegant!
  • Zet je favoriete architecturale elementen extra in de kijker door te werken met accenten: een opvallend behangpatroon, de combinatie van verf en behang, combinatie van 2 verschillende behangpatronen, etc.
  • Laat je creativiteit de vrije loop in ruimtes waar je minder lang aanwezig bent, zoals het toilet of inkomhal.
  • Verras je vrienden en familie en ga voor het optimaal ‘wow’ effect als ze de voordeur van de inkomhal openen! Deze ruimte zet immers de toon voor de rest van je interieur, dus hier mag je gerust eens uitpakken met een opvallend behangpatroon of origineel kleurtje!
  • Verf elementen als deuren en radiatoren in dezelfde kleurtint als die op de muur waar het aanwezig is.  Dit brengt rust en eenheid in de ruimte en zorgt ervoor dat dergelijke objecten minder de aandacht trekken.

[cmwizard menu=8 title=”Woondecoratie”/]