WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

wavegordijn

Wave-plooi: de wave is een bekende en erg favoriete plooi voor gordijnen omdat het geschikt is voor elk gordijn, soepelvallend of dik gevoerd. De wave-plooi geeft mooie, diepe golven en wordt onder de rails gehangen, hiervoor is wel een aparte bevestiging nodig. De wave komt het best tot z’n recht bij kamerhoge gordijnen en geeft daarmee elk interieur een echte design-look.


Muze Toppoint

Styling Cleo Scheulderman

Wat is een wave gordijnplooi?

Door gordijnstof op een specifieke manier te confectioneren, ontstaat een prachtig, regelmatig golvend patroon in de gordijnstof. Te vergelijken met het effect van gordijnen met ingeslagen ringen aan een gordijnroede. Maar de speciale band, runners en roede geven het wave gordijn een modernere en luxere uitstraling.

 

Goed advies? We staan klaar voor je.  

Welke gordijnstoffen zijn geschikt voor de wave gordijnplooi?

Het fijne aan dit patroon is dat het met iedere stof een geweldig luxe effect creëert. Zo is deze plooi in het bijzonder geschikt voor transparante in-betweens, omdat deze stof zo licht is dat de plooien soepel vallen. Maar ook vollere stoffen kunnen met de juiste, professionele techniek mooi en golvend plooien. Het allermooiste resultaat wordt met kamerhoge stoffen bereikt omdat er – in tegenstelling tot gordijnstof in banen – geen verticale naden nodig zijn in het gordijn.

    Uw naam (vereist)

    Uw email (vereist)

    Telefoon (vereist)

    Onderwerp

    Uw bericht