Bellen: 011 54 00 41

Verfmerken

Verfmerken

Mathys en Rust-Oleum

Beide onderdeel van het Amerikaanse RPM en vooral bekend op het gebied van de productie van specialistische coatings, zowel voor industrie als voor consumenten. Daksystemen, dichtingsproducten en corrosiewerende coatings zijn enkele specialiteiten van Mathys. Bekende toppers zijn o.m. Elastofill, Dakfill, Fillcoat, Noxyde en Paracem. Verfcenter De Bever kan deze produkten uit voorraad leveren, bestelitems zijn aanwezig binnen de 48 uur. In het assortiment vindt u een brede waaier van kwalitatieve, duurzame en milieuvriendelijke produkten. U kan de Mathys en Rust-Oleum producten ook online bestellen, met levering aan huis.

Sigma

Behorend tot de Amerikaanse groep PPG Coatings en een professioneel en generalistisch verfmerk. In het Sigma-assortiment vindt u een brede waaier van kwalitatieve, duurzame en milieuvriendelijke produkten. Verfcenter De Bever levert alle Sigma-produkten uit deze catalogus.

HistorOne

Een product van Histor. Het is een kwalitatief hoogwaardige serie muurverven en lakken die met veel gevoel voor detail is samengesteld. Gemaakt volgens ambachtelijk traditie, maar met alle hightechcomponenten van de 21e eeuw. Dus perfect voor thuis als professioneel gebruik. Kom voor echt handgeschilderde A-4 kleurstalen naar onze shop.

Herbol

Biedt een efficiënt en kwalitatief assortiment aan, met de nadruk op verfsystemen voor binnen- en buitenmuren. Onze producten beantwoorden aan de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van verftechnologie, kleurentrends en milieuwetgeving. U kan deSigma en Histor producten ook online bestellen, met levering aan huis.

U kan de kalk- en krijtverf de Bever ook online bestellen, met levering aan huis.