Bellen: 011 54 00 41

Decoratieve muurstickers voor een stijlvol interieur.

Ontdek de uitgebreide collectie bij de Bever en online !

 

een tak in verschillende kleuren op een geverfde ondergrond

een tak in verschillende kleuren op een geverfde ondergrond

Zelfklevende decoraties, vervaardigd in vinyl en geleverd met transferfolie, die in één handomdraai op alle vlakke oppervlaktes kunnen bevestigd worden.   Muren, kasten, deuren, vensters, tafels, frigo’s enz…  kunnen zo op 1, 2, 3 helemaal verpersoonlijkt worden met een Sticker. De stickers geven een een geschilderd effect en kleden uw woonruimtes op een unieke manier aan. Ze zijn stootvast en uitstekend afwasbaar. Iedere decoratie is ook verkrijgbaar in spiegelbeeld.   Collecties De collectie Home van Lou and Friends bestaat uit 8 verschillende thema’s : -Trees and Flowers : tal van leuke bloemen, fleurige takken en zelfs bomen. -World and Graphic : classic, barok, retro en moderne tekeningen. Net een kunstwerk. -Kids : prinsesjes, kastelen, dino’s, alles waarvan jongens en meisjes dromen.  Ook voor de stoere, rebelse jongeren met figuren die net als uit een Magastrip komen. -Fun Animals : klassieke dieren en grappige beestjes om een echt aparte sfeer te creëren.

een sportsticker op een geverfde ondergrond

een sportsticker op een geverfde ondergrond

-Sports : maak van uw ruimte een Olympisch stadium en kies uit verschillende sportfiguren. -Watch : de uurwerken in 5 modellen en telkens 2 verschillende formaten, worden geleverd met een wandklok van het merk Karlsson (zwart of zilverkleurig) -Coathanger : 4 originele kapstokken die worden geleverd met 4 of 5 inox haakjes (inclusief bevestiging) -Texts : kies zelf een leuke, originele of grappige tekst, of eerder een tekst met levenswijsheid   Wie creatief is, kan terecht voor zijn eigen teksten, gedichten of ontwerpen.   Beschikbare maten en kleuren Elke decoratie heeft een aantal beschikbare formaten. De verschillende mogelijkheden kunnen geconsulteerd worden in de catalogus bij ons, bij verfcenter de Bever of via de website www.Louandfriends.com . Afhankelijk van het formaat, type en de moeilijkheidsgraad zijn er acht verschillende prijzen startende van €35 tot €145 (btw incl.).  Alle stickers zijn verkrijgbaar in elk van de 48 beschikbare kleuren : tijdloos zwart en een uitgebreid grijspalet, maar ook gedurfd roze en groen, actueel zilver en goud en nog vele andere. Er zijn ook een aantal decoraties die reeds ingekleurd zijn in meerdere kleuren.

Kwaliteit en kleefinstructies Elke sticker wordt in een individuele koker opgestuurd en bevat een aandrukspatel en kleefinstructies. De sticker zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen eenvoudig aangebracht worden : positioneren op het oppervlak, backing aan de achterkant weghalen, wrijven en transfer weghalen.   De bever raadt wel aan om de sticker niet te kleven bij vrieskou en om de stickers bij levering minstens één dag op kamertemperatuur te laten rusten. De oppervlakte waarop de sticker bevestigd zal worden, moet stofvrij, droog en effen zijn.  Buitenmuren morgen niet te koud staan. Dit is heel belangrijk om te vermijden dat stickers loskomen of van de muur vallen. De stickers kunnen trouwens na verloop van tijd éénmalig verwijderd worden zonder beschadiging aan de verf of ondergrond.
Extra voordeel bij een bestelling bij de Bever

Bij bestelling via de Bever (email of op de zaak) worden er geen verzendkosten in rekening gebracht en ontvangt u nog een extra verrassing !!