Bellen: 011 54 00 41

Behang

Behang

Opvallende behangpatronen en kleurrijk behangpapier is weer helemaal in! Bloemenmotieven en opvallende lijnenpatronen kunnen dus weer perfect geïntegreerd worden in een moderne interieur inrichting. Om een hippe look te bekomen wordt het behangpapier wel op een andere manier toegepast dan vroeger. Nu werkt men vooral met accentwanden of gaat men opvallende patronen repetitief herhalen doorheen de woning. Bij het kiezen van behangpapier is het ook belangrijk rekening te houden met bestaande meubelen en materialen. Onderstaand zie je enkele leuke interieur voorbeelden waar opvallend behangpapier werd geïntegreerd.

Onze merken:
Arte – Hooked on Walls – Rasch – Dekens – Home Interiors – Live in – XXL wallpapers – As Creation – BN Wallcoverings

Op dit moment hebben wij in onze collectie meer dan 150 verschillende behangboeken zitten. Dus bent u op zoek naar een bepaald soort behang dan zal u het heel waarschijnlijk bij ons wel vinden.Het meeste behang is tegenwoordig op vliesdrager, wat het behang ook al sterker maakt, maar bovenal makkelijker zelf te kleven maakt.

Bij ons heb je ook de keuze uit zeer exclusieve behangsoorten, van merken zoals Flamant, Arte, Eijffinger ….

Ook hebben we een  groot aanbod in decoratieve muurstickers, die op allerhande ondergronden gekleefd kunnen worden. decoratieve muurstickers voor een stijlvol interieur

of wil je zelf je behang ontwerpen op maat van je accentmuur. Ontdek hier de ontelbare mogelijkheden be a rebel !!

[cmwizard menu=7 title=”Verfcentrum”/]