WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

Toppoint gordijnen

Toppoint gordijnen, dé basis voor het raam

Gordijnen zijn sfeermakers én heel functioneel in uw interieur. Met de gordijnen uit de Toppoint-collectie heeft u een ruime keuze aan stoffen.

Bepaal uw soort gordijn

Welk gordijn is voor u de beste keus?
1) In-between gordijnen
Deze gordijnen zijn ook bekend als transparant, semi-transparante of glasgordijnen. Mooi met verduisterende zonwering te combineren.
2) Overgordijnen
Mooi met zowel (semi-) transparante als verduisterende zonwering te combineren.
3) Verduisterende gordijnen
Mooi met zowel (semi-) transparante te combineren. Met een voering zullen uw Toppoint gordijnen nog beter isoleren en dus energie besparen.
4) Versus® gordijnen
2-in-1 wavegordijn, transparant èn dimmend in 1.

GENIET VAN DEZE MAAND MET 15% KORTING OP TOPPOINT GORDIJNEN VAN 7/11 TEM 26/11

Welke confectie kiest u voor uw gordijnen?

Wij helpen u graag bij de keuze van uw gordijnen voor uw interieur.

Wave confectie zorgt voor een strak pakket maar met een mooie golving. De enkele retourplooi zorgt voor een eenvoudig en mooi vallend gordijn. De dubbele retourplooi geeft een royale look terwijl de tri-plooi een meer klassieke uitstraling maakt. Een stoer of landelijk uiterlijk bereikt u met een ingeslagen ring. Al deze varianten in confectie worden vakkundig voor u verwerkt in de gordijnen uit onze collectie.

Niet alle overgordijnen zijn verduisterend van zichzelf, al is de dikke stof vaak al wel ideaal om privacy te garanderen. Laat de stof van uw voorkeur teveel licht door, bijvoorbeeld in de slaapkamer? Dan hoeft dat geen probleem te zijn. Het overgordijn kan gewoon gevoerd worden met een verduisterende stof. Daarnaast geniet u van in de zomer van een koel huis terwijl de ruimtes in de winter lekker warm blijven.

Geniet nu van deze actie op de Toppoint gordijnen. Kom langs of maak een afspraak.  Met onze jarenlange ervaring in raamdecoratie helpen wij u graag verder voor een persoonlijke keuze op maat.
Onze raamdecoraties kunnen wij van de eerste stap nl het kiezen van de de juiste raamdecoratie tot de laatste nl het plaatsen van de raamdecoratie zelf uitvoeren.

Tot binnenkort!