WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

Toppoint actie Jaloezieën

 

GENIET VAN
10/4 TEM 24/4
VAN
15% KORTING
OP UW JALOEZIEEN
VAN TOPPOINT !

Bestel nu uw jaloezieën en geniet van 15% korting op de volledige bestelling! Kies je aluminium of houten jaloezieën, of ga je voor een easyclick jaloezie systeem? Wij helpen u graag van het adviseren tot het plaatsen van uw jaloezieën.

Snel je privacy of lichtinval geregeld met Toppoint jaloezieën als raamdecoratie!

Of je nu overdag aan het werk bent of ’s-avonds t.v. kijkt, in beide gevallen is daglicht dat op het scherm komt storend. Maar jaloezieën kunnen dit binnenvallende licht heel goed filteren zodat het wel aangenaam licht blijft in de ruimte zonder dat het zonlicht irriteert. En is juist privacy nodig tijdens een gesprek op het werk of ’s avonds thuis? Dan regel je dat ook heel gemakkelijk met deze raambekleding.

  Toppoint houten Silva® jaloezieën:

  • grotendeels vervaardigd uit verantwoord hout,
  wel zo verantwoord

  • gelakt of geborsteld houten lamellen, de trend van nu

  • in vele RAL kleuren, makkelijk te combineren

  • tot wel 350 cm breed aan één stuk

  • in 50 en 63 mm brede lamellen

   Mooi & verantwoord hout met Silva® houten Toppoint jaloezieën

   Silva® houten jaloezieën kunnen met recht onderscheidend genoemd worden. Onze collectie bestaat grotendeels uit verantwoord hout. Hiervoor wordt voor elke gekapte boom een nieuwe geplant.

   Toppoint jaloezieën: glad of geborsteld houten lamellen

   ‘Kies uw kleur, afwerking en bediening. Wij doen de rest’

   Laat je verrassen door onze nieuwe Scala® Jaloezieën van Toppoint

   Altijd een passende kleur en breedte

   Met 5 lamelbreedtes (16-25-35-50-70 mm) en wel 104 kleuren, ook betongroen, zelfs in 35mm, vind je altijd een mooie match bij jouw interieur. Houd je van glanzend of mat, zoek je een mooie structuur of zelfs perforatie. Design afwerking van de bedieningsstang en koordgewichten.

   100% aluminium maakt een strak design mogelijk. Design tot in detail.

   Het grootste voordeel van 100% aluminium jaloezieën ten opzichte van de houten variant is natuurlijk het feit dat ze vocht- en schimmelwerend zijn. Deze raamdecoratie doet het dus ook goed in vochtige ruimtes zoals de keuken of de badkamer.

   De lamellen, bovenprofiel en onderlat zullen zelfs op die plekken niet roesten of schimmelen.

   Toppoint Scala® aluminium jaloezieën zijn er in meer dan 200 kleuren en met de lamelbreedte 25 mm past deze raamdecoratie perfect in het EasyClick frame. Perfect voor in de badkamer en keuken.

    Toppoint EasyClick jaloezieën, het boorvrije montagesysteem

    EasyClick is het meest vriendelijke montagesysteem voor raamdecoratie. Met EasyClick kunt u raamdecoratie monteren op het kozijn zonder te boren of te schroeven. In het EasyClick frame kan een plisségordijn, Duette®Shades of Scala® aluminium jaloezie geplaatst worden.

    Het aluminium frame wordt rechtstreeks met een magneetband of klikband op uw kozijn geplaatst. EasyClick is dé perfecte oplossing voor draai-kiep ramen in kunststof, aluminium of houten kozijnen. Een schuin raam of deur? Ook dan is EasyClick een perfect raamproduct dat naadloos aansluit.

    KOM LANGS OF MAAK EEN AFSPRAAK.

    SAMEN BEKIJKEN WE DE MOGELIJKHEDEN EN ADVISEREN WIJ U UW RAAMDECORATIE BINNEN UW WENSEN EN UW PERSOONLIJKE SFEER IN HUIS.