WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

Sigma muurverf en lak voor binnen

Oktobermaand, dat is woon-interieurmaand!

Gezelligheid staat in deze periode voorop en dat uit zich ook in ons interieur.
We willen een mooie warme sfeer creeren, het interieur verfraaien en nieuwe inspiraties toepassen om het najaar te genieten van de woonsfeer.

Uiteraard willen wij jullie daar bij helpen!  Zijn de binnendeuren aan een nieuwe kleur toe of wil graag een andere sfeer brengen in een bepaalde ruimte door een accentkleur op de muur aan te brengen?  Of wil je dat oude kastje nu eindelijk eens pimpen met bvb de kleur van het jaar 2023?  Met de Sigma oktober actie genieten jullie van 15% korting op het hele assortiment Sigma muurverf en lakken voor binnen.

Jouw Sigma verf of lak aankleuren in ons verfcenter

Misschien heb je al een kleur in gedachten of weet je totaal niet wat past bij de huidige kleuren en materialen van uw interieur.  Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste kleur.

Met meer dan 2,000 zorgvuldig geselecteerde kleuren kunt u aan zoektocht beginnen naar de juiste kleur voor een kamer, een dierbaar meubelstuk of een volledig huis.

Met uw informatie, uw wensen en met behulp van de Voice of Colour kleurenwaaier en kleurenkaart gaan we aan de slag.  Heeft u een kleur gekozen maar bent u toch nog niet helemaal zeker, dan biedt de Sigma Colour Tester Matt 250ml nog meer zekerheid.  Wij kleuren het aan en u kunt het thuis uittesten.