WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

SIGMA AMAROL TRIOL SATIN, 1-POT SYSTEEM

powertech3HET SYSTEEM MET BESTE WEERSBESTENDIGHEID DANKZIJ POWER TECH 3

Voor een verfsysteem voor buitenschrijnwerk vereisen klanten een goede weerbestendigheid en een lange levensduur. Hierbij zijn drie parameters belangrijk: de waterdampdoorlaatbaarheid, de elasticiteit en de vuilbestendigheid. De optimale balans tussen die drie parameters wordt bereikt in het bijzondere 1-pot systeem Sigma Amarol Triol Satin, dankzij Power Tech 3.

ZEER GOEDE WATERDAMPDOORLAATBAARHEID

De hoofdoorzaak van het falen van een houtverfsysteem? Overmatig vocht! De gevolgen zijn genadeloos: mindere hechting van het verfsysteem, barstvorming van de film door zwellen en krimpen van het hout en blaas vorming door waterdampdruk van binnen in het hout.
Verf met een goede waterdampdoorlaatbaarheid laat toe om vocht af te voeren. Sigma Amarol Triol met Power Tech 3 heeft een goede waterdampdoorlaatbaarheid en is bijgevolg vochtregulerend.Amarol-Triol-Satin-25l-debever-sigma

GOED BEHOUD VAN ELASTICITEIT

Hout zwelt en krimpt door veranderingen in het vochtgehalte. De verffilm moet deze bewegingen kunnen volgen; de elasticiteit mag daarom niet drastisch afnemen als de verffilm veroudert.
Sigma Amarol Triol met Power Tech 3 heeft een goed behoud van elasticiteit.

EXTREEM VUILBESTENDIG

De verffilm is onderhevig aan chemische en biologische vervuiling, waardoor vuilgrijze afzetting op de film mogelijk is. Sigma Amarol Triol Satin met Power Tech 3 is beschermd door een speciaal additief en is zo extreem vuilbestendig.

KORTOM, AMAROL TRIOL BESCHERMT TEGEN WEER EN WIND!

Wilt u dus de zekerheid van een duurzaam eindresultaat én efficiënt werken? Kies dan voor het 1-pot systeem met de beste weerbestendigheid: Sigma Amarol Triol met Power
Tech 3.  Dankzij die unieke technologie is Amarol Triol extra elastisch, bijzonder vochtregulerend en extreem vuilbestendig.
Amarol Triol Satin is inzetbaar op hout en is al stofdroog na 2 u. en kleefvrij na 2 u. 30, waardoor het schrijnwerk snel weer gesloten kan worden. Ook op staalconstructies voorzien van een schone en goed doorgedroogde anticorrosieve grondverf of hechtprimer kan dit product toegepast worden.

Dankzij de aangepaste zijdeglans voldoet dit product ook op gebied van glans aan de verwachtingen van de Belgische markt. En omdat Amarol Triol Satin bestaat in 0,5 l, 1 l, 2,5 l en 5 l, is voor elke klus een geschikt verpakkingsformaat beschikbaar. Ga dus vol vertrouwen aan de slag met dé grond-, voor- en aflak in één.

De voordelen van  Sigma Amarol Triol Satin:
•extreem vuilbestendig
•duurzaam
•goed behoud van elasticiteit
•vochtregulerend
•weervast
•goede hechting
•soepel te verwerken
•hoge dekkracht
•blijft goed op de kanten staan