WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

Rolgordijnen

Rolgordijnen zorgen voor een strakke continuïteit in elk interieur.

Het minimalisme van deze raamoplossing wordt bij Copahome vertaald in een geruisloos bedieningscomfort, een uitgelicht afwerkingsniveau en geavanceerde systeemoplossingen voor elk raam, ook in geval van grote raampartijen. Bovendien zijn rolgordijnen
mooi combineerbaar met overgordijnen. Dit product biedt met andere woorden tal van mogelijkheden als sfeermaker bij jou thuis.

Rolgordijnen lichtdoorlatend en verduisterend
Copahome rolgordijnen zijn een ideale oplossing voor het volledig verduisteren van uw ramen in de slaapkamer, kinderkamers,… Zowel rechte als dakraamvensters kunnen volledig verduisterend gemaakt worden met de Copahome rolgordijncassettes. Ook voor grote ramen tot een breedte van 700cm en maar liefst 600cm hoogte!

 

Elektrische rolgordijnen
Automatische rolgordijnen zonder netwerk

Kiezen voor gemotoriseerde rolgordijnen, is kiezen voor comfort. Elektrische rolgordijnen zijn mogelijk in iedere woning en in iedere ruimte. Zelfs als je vooraf geen netwerk hebt voorzien. Copahome voorziet dan je rolgordijn van een batterij die je oplaadt zoals je jouw smartphone zou opladen. Na iedere oplaadbeurt, kan je weer zes maanden verder. Automatische rolgordijnen kunnen zelfs op de allergrootste ramen.

Woondecoratie

Ja,
Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor gordijnen ontvangen.

    Uw naam (vereist)

    Uw email (vereist)

    Telefoon (vereist)

    Onderwerp

    Uw bericht