WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

Oktober behang actie

Breng sfeer in het interieur met behang !

Oktober is de woon-interieurmaand en daarbij kan mooie wandbekleding natuurlijk niet ontbreken.  Met meer dan 400 collecties in huis bieden wij voor ieder interieurstijl en sfeer verschillende mogelijkheden. Of u nu kiest voor een uitgesproken accentmuur, een zacht motiefje of een retro-look… wij helpen u bij het maken van uw keuzes zodat u een mooi harmonisch geheel blijft behouden in uw eigenste interieur…

Gaat u voor een groot opvallend bloemendessin in de woonkamer, voor een warm unipatroon in de hal, een natuurlijk bladstructuur in de keuken of de speelse autootjes voor de jongenskamer?  Laat u inspireren en creeer uw unieke sfeer.

Behang geeft een extra dimensie aan de ruimten. Heb jij zin om dit najaar uw eigenste sfeer in het interieur in een nieuw jasje te steken, meer harmonie te brengen en een gezellige beleving te creeren..kom langs en ontdek onze collecties!

Wil je graag een mooie wandbekleding maar je laat het plaatsen liever over aan de vakman?  Dan zorgen ook wij daar voor.

Weldra nog meer nieuws in ons behang collecties want er komt een kids corner!

Wij kijken er zo naar uit.  Blijf je graag op de hoogte, schrijf je dan in op de nieuwsbrief!