WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

NIEUW

Ontdek hier alle nieuwsinfo en nieuwigheden bij De Bever Deco !

orac decor 3D

Nieuw bij De Bever Deco.. Jotun.
Jotun staat bekend om hoge kwaliteit houtverf en dekkende en transparante beitsen die voor een lange bescherming zorgen. Maak hier kennis met de producten.

Nieuwe collecties wandbekleding/behang 2022

2022 bracht ons dichter bij de Natuur en die trend zetten we ook voort in 2023!

Nieuwe designs van kleine verfijnde bloemen tot de grote opvallende designs blijven sfeer brengen.
Ook structuur is enorm aanwezig in de trend van dit jaar. Van linnen- en houtstructuur waarin we de natuur echt kunnen gaan voelen in huis.

Groene en blauwe tinten gecombineerd met zachte aarde tinten zijn echt in voor het nieuwe jaar. Alles te combineren met warme rustige tinten dit harmonie scheppen in het interieur.

De combinatie van rust en levendigheid van de natuur naar binnen brengen..dat bieden de nieuwe collecties.
Hou onze social media in de gaten voor alle nieuwe collecties de komende 2 maanden.
U herkent de nieuwe producten aan de hand van de groene banner ‘nieuw’ op ieder product.

Kids’ Walls van Marburg

Met digitaal geprint kinderbehang kan de sfeer op een creatieve en emotionele manier worden vormgegeven. Kids’ Walls van Marburg verandert elke kinderkamer in een handomdraai in een droombos, een levendige jungle, een oneindige lucht of een speelse dierenwereld. De kleuren variëren van mooi tot fris en levendig tot neutraal en vertrouwd.

Eijffinger Explore

Maak vanuit je eigen kamer een onbevangen ontdekkingsreis vol prachtige avonturen met Explore. Deze vrolijke behangcollectie biedt je zachte en aansprekende kleuren. Van bescheiden beige, zachte blauwtinten, lieflijk lila en dromerig roze tot onverschrokken kobalt, opgewekt koraal, aards terra en bosgroen.