Bellen: 011 54 00 41

metallic verven in zilver, brons en goud !

metallic muurverf vanaf €29.95

metallic muurverf vanaf €29.95

Wil je eens iets anders dan de standaard matte of glanzende muurverf? Bij de Bever bieden we 3 varianten aan. Schilder uw muren dan eens met metallic muurverf.

Metallic muurverf biedt vele mogelijkheden

Met metallic muurverf is het ook mogelijk speciale accenten aan te brengen in bijvoorbeeld de woonkamer. Het schilderen van een mooi sjabloon op de muur met metallic muurverf geeft een prachtig eindresultaat. Ook het schilderen van een aantal vlakken op de muur kan zorgen voor unieke sfeer in de woonkamer. Metallic verf is er niet alleen in een muurverf variant. Metallic verf is op vele oppervlakten aan te brengen zoals hout, metaal en kunststof. Geef bijvoorbeeld uw meubels een totaal nieuwe uitstraling door ze te schilderen met metallic verf. Met deze speciale verf zijn prachtige resultaten te behalen. Metallic verf heeft ook nog als voordeel dat het eenvoudig te reinigen is.  Altijd handig als je de keuken of een kinderkamer wil schilderen.

Metallic muurverf aanbrengen

Metallic muurverf aanbrengen vereist enige kennis om een goed resultaat te krijgen. Uiteraard alles goed afplakken voordat er geschilderd kan worden. Zorg er bovendien altijd voor dat de ondergrond volledig is ontdaan van stof, vet en vuil. Gaat u een ondergrond schilderen die een zuigende werking heeft (denk aan cellenbetonblok muren, muren van kalkzandsteen en nieuwbouwmuren) dan is het voorstrijken van de muur een absolute must!

We hebben 3 metallic verven van Cachemire in ons assortiment, die direct leverbaar zijn.

Ook polyvine heeft een heel assortiment aan metallic verven die binnen en buiten kunnen gebruikt worden. We bieden ook testpotjes aan !

0

Over userdebever2390

Geen reacties

Geef een reactie