Bellen: 011 54 00 41

oppervlak beschrijfbaar door memopaint met whiteboard- of krijtstiften

memo paint de Bever

Thuis, kantoor én school
De praktische en creatieve mogelijkheden zijn eindeloos :

Met deze verf kan elk oppervlak worden beschreven en gewist met een whiteboardstift of een chalkmarker. 

Dat kan handig zijn op school of op kantoor, maar evengoed in de hal of in de keuken.

Sigma Memo Paint is makkelijk te verwerken en in één laag aan te brengen.

Na vijf dagen mag de verf worden beschreven. De 2K-verf is overigens transparant en kan dus over elke kleur en op elke egale ondergrond (hout, wanden …) worden aangebracht.

Verpakking: 0,8 l (basis + verharder)

Interesse in Memo Paint?  webshop aanbieding  info@debever.be
011/540041  of  breng een bezoekje aan onze zaak

memopaint2-debeverMet de nieuwe Memo Paint van Sigma wordt ieder egaal oppervlak beschrijfbaar met whiteboard- of krijtstiften. Het is daarna simpel te wissen en opnieuw te beschrijven.
Transparant en in 1 laag Sigma Memo Paint is een universeel toepasbare, beschrijfbare, twee-componenten coating voor binnen, beschikbaar in
verpakking van 0,8 l (basis + verharder). Memo Paint is gemakkelijk verwerkbaar en heeft maar één laag nodig. De verf is transparant
en kan gebruikt worden over iedere kleur en op iedere egale ondergrond. Met Memo Paint creëert u ook een handig (white)board zonder boorgaten.

 

Sigma Memo Paint voor thuis: geen losse boodschappenlijstjes, weekplanners of kattebelletjes meer in de keuken.
memopaint-debeverMet Sigma Memo Paint kan men berichten voor het gezin achterlaten op iedere muur of deur. Ook handig: gebruik het in de werkruimte om een to-do-lijst te maken of laat de creativiteit de vrije loop en maak samen met de kinderen de mooiste tekeningen op de speelkamermuur.
Sigma Memo Paint op kantoor: maak van de vergaderruimte één groot whiteboard!
Met Sigma Memo Paint komt u nooit meer ruimte tekort om uw ideeën uit te werken. Sterker nog, geef alle collega’s een stift en maak uw brainstorms extra actief én effectief. Met Memo Paint creëert u ruimte voor makkelijk aan te passen menu’s in de kantine. Of voor  belangrijke berichten en bedrijfsupdates in de koffiehoek.

Sigma Memo Paint op school: roosterwijzigingen of ziekmeldingen kunt u voortaan kwijt op de gehele gangmuur.
Geen leerling die uw boodschap nog over het hoofd ziet. Ook tovert u lestafels in een handomdraai om tot kladblokken voor moeilijke wiskundesommen.
Naast praktische zijn er natuurlijk ook allerlei creatieve toepassingen mogelijk. Laat leerlingen bijvoorbeeld het tekenlokaal voltekenen of hun
eigen locker versieren.

 

0

Over userdebever2390

Geen reacties

Geef een reactie