WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

Manoir met Orac decor

Manoir met Orac decor

Je droomt van een interieur waar authenticiteit en nostalgie zegeviert? Een warm interieur, een knusse thuis. Ontdek hoe je in een handomdraai zelf een idyllische en luxueuze setting creëert bij jou thuis. Hoe? Met de Manoir-reeks uit de New Classics collectie én met de praktische tips van Orac Decor.

Ornamenten met een natuurlijke look

Trek de registers van traditionele decoratie helemaal open. Ornamenten voegen diepte, levendigheid en geschiedenis toe. Combineer warme grijstinten met matte kalkverf voor een natuurlijke uitstraling van je ruimte.

Orac sx191 high rise plint

orac sx191 high rise

Orac p8030 wandlijst - lambrisering

orac p8030 debever

Speel met contrasten

Licht en schaduw: een klassiek contrast dat zijn sporen al verdiend heeft. Met de gefragmenteerde kroonlijsten uit de Manoir collectie krijgt je interieur instant een verfijnde uitstraling. Het spel van licht en schaduw creëert bovendien de illusie van een grotere ruimte.

De Manoir-reeks bevat 3 klassieke gefragmenteerde kroonlijsten ( C325C326C327 ) in verschillende groottes: kies voor een subtiele elegante kroonlijst of ga net voor een impressionant groot exemplaar. Aan jou de keuze!