WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

jaloezie met monoketting

jaloezie met monoketting

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende prijsofferte !

monoketting

mono ketting jaloezie

ALLES IN ÉÉN HAND MET DE JALOEZIE MET MONOKETTING

Handige bediening van jaloezieën met monoketting

Nooit meer touwtjes van raamdecoratie die in de knoop zitten? Neem dan de innovatieve mono-ketting. Daarmee heb je alles in de hand, letterlijk. Met één touw bedien je de jaloezieën. Handig toch?!

Multifunctionele bedieningsketting

Een mono-ketting is eigenlijk een multifunctionele bedieningsketting die je gebruikt bij jaloezieën. Met één ketting bepaal je de hoogte van de raamdecoratie en kun je ze openen, sluiten of kantelen. Allemaal met die ene ketting. Superhandig, en alles met maar één hand!

Geen gedoe

Als je maar één ketting hebt bij de jaloezieën, heb je ook geen gedoe meer met touwtjes die in de knoop raken. Of die zo’n onontwarbare kluwen worden, dat je de raamdecoratie niet eens meer kunt bedienen. Eén touw, overzichtelijker dan dat wordt het niet!

Ketting blijft even lang

Behalve dat deze ketting die handige ‘monobediening’ mogelijk maakt, is het ook een veilige bedieningsketting. De mono-ketting wordt namelijk nooit korter of langer, ook niet als je de jaloezieën optrekt. De lengte blijft altijd gelijk.

Links en rechts te plaatsen

De mono-ketting kan zowel links als rechts geplaatst worden. Net wat jij handig vindt of wat het beste past bij jouw interieur. Heb je voor een kant gekozen en bevalt dat toch niet? Niets aan de hand. De mono-ketting wissel je eenvoudig om. Je kunt dat altijd aan jouw adviseur bij MrWoon vragen, maar we hebben er ook een paar duidelijke instructiefilmpjes voor gemaakt. Je bekijkt ze hier op YouTube.

Passend in elk interieur

Er is een mono-ketting voor elke woonstijl, je stemt het dus mooi af op jouw interieur. De mono-ketting is er namelijk in verschillende tinten en in meerdere materiaalsoorten. Kies voor een kleurgecoördineerd geheel waarbij alles in dezelfde tint is. Of kies juist voor een contrast en maak een mooi statement dat past bij jouw interieur.

Meer weten over de mono-ketting?

    Uw naam (vereist)

    Uw email (vereist)

    Telefoon (vereist)

    Onderwerp

    Uw bericht