Bellen: 011 54 00 41

Inlijstingen

Inlijstingen

Als u op zoek bent naar een mooie lijst op maat voor een foto, handwerk, aquarel, kindertekening, schilderij enz., bent u bij ons aan het juiste adres.


U w  f o t o ‘ s  i n l i j s t e n  o p  m a a t  ! 
Uw canvasfoto’s laten opspannen … 


Bij De Bever inlijstingen kan u terecht voor persoonlijk advies en vakmanschap voor al uw inlijstwerk. Wij garanderen een fijne afwerking zodat u nog jaren kan genieten. Een ruime ervaring met inlijsten van de meest uitlopende zaken, een grote keuze aan lijsten (van modern tot klassiek), een goed advies én gunstige prijzen zorgen ervoor dat u zeker zult slagen bij het vinden van een passende lijst.

Wist u dat wij alle lijsten zelf op maat maken? Door met een passe-partout in te lijsten, laten we het werk beter uitkomen aan de muur en voorkomen we dat het doek aan het glas vast kan plakken. Door speciaal zuurvrij karton te gebruiken voorkomen we verkleuring en geen benadeling van uw werk. Wij verzorgen het inlijstwerk voor zowel particulieren als bedrijven.

In uw interieur zorgen we ook voor ophangsystemen voor schilderijen en wanddecoraties. Ontdek hier onze verschillende ophangsystemen i.s.m. Artiteq en Orac. www.debever.be/ophangsystemen

Kom zeker eens langs!!!

U kan uw inlijstingen afhalen elke werkdag van 9-12 uur en van 13 tot 18 uur.

Maak een afspraak met onze inlijsters.