WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

Dylon

DYLON textielverf is gemakkelijk te gebruiken en absoluut veilig voor je wasmachine! De alles-in-1 formule bij uitstek om kleding of woontextiel een frisse of nieuwe kleur te geven. Deze wasmachineverf levert een perfect, duurzaam en intens kleurresultaat.

SUNFLOWER YELLOW

Textielverf voor gebruik in de wasmachine Zowel bij regen als zonneschijn is Sunflower Yellow een levendige, mooie kleur die zelfs op de meest grijze dagen een glimlach op ieders gezicht zal toveren.

FRESH ORANGE

Textielverf voor gebruik in de wasmachine Oranje is de kleur van positieve energie. Geef je kleding en woning een fris accent met deze heldere kleur die positiviteit uitstraalt.

TULIP RED

Textielverf voor gebruik in de wasmachine Deze fabuleuze rode kleur doet denken aan de prachtige Nederlandse tulpenvelden in volle bloei. Voeg accenten van Tulip Red toe in je woning of draag de kleur voor een schitterende look die alle harten sneller doet slaan.

PLUM RED

Textielverf voor gebruik in de wasmachine Creëer een elegante sfeer vol romantiek en verfijning in je woning of kleerkast. Deze klassieke kleur zal je natuurlijke schoonheid en savoir-faire benadrukken.

PEONY PINK

Textielverf voor gebruik in de wasmachine Peony Pink doet denken aan de delicate elegantie van Grace Kelly. Deze kleur vol lieflijke charme is geschikt voor elke blozende schoonheid. Ideaal bij een mooie outfit, of voor in de slaapkamer of oranjerie.

PASSION PINK

Textielverf voor gebruik in de wasmachine Voeg accenten van Passion Pink toe in je woning of draag de kleur voor een schitterende look die alle harten sneller doet slaan. Stimuleer creativiteit of zorg voor een spannende toets met deze levendige kleur.

VINTAGE BLUE

Textielverf voor gebruik in de wasmachine Deze delicate pasteltint brengt sereniteit in de kamers van je woning, of een vleugje subtiele charme bij elke outfit. De zachte, blauwe toon kalmeert, ontspant en brengt de geest tot rust.

PARADISE BLUE

Textielverf voor gebruik in de wasmachine Breng de kleur van een wolkeloze tropische hemel in huis. Een sjaal of een bedsprei in deze stralende kleur verjaagt de somberheid van de winter of maakt zomerdagen extra levendig.

OCEAN BLUE

Textielverf voor gebruik in de wasmachine Deze rijke, suggestieve kleur is even intens als het diepe water van de oceaan. Het opbeurende effect zal niet achterwege blijven.

NAVY BLUE

Deze marinekleur doet denken aan de kracht van een oceaanboot. Combineer Navy Blue met rood en wit, of met diepe wijnrode of groene tinten voor een majestueuze toets.

JEANS BLUE

In elke garderobe hoort een klassieke, comfortabele jeans thuis. Breng je vertrouwde kledingstuk weer tot leven met deze frisse tint.

TROPICAL GREEN

Deze levendige groene tint doet denken aan de rijke natuur en frisheid van de tropen. Ideaal om met vitaliteit te brengen in je woning of kleerkast.

EMERALD GREEN

Het woord smaragd doet meteen denken aan schitterende, intense groene tinten, en dat is precies wat deze nieuwe kleur te bieden heeft. Perfect combineerbaar met verschillende kleuren voor een bijzonder luxueus effect.

OLIVE GREEN

Deze rijke groene tint is geïnspireerd op de bladeren van de olijfboom. Stoffen in Olive Green brengen een toets van natuurlijke schoonheid in je woning of garderobe.

FOREST GREEN

Deze prachtige groene kleur zorgt voor klassieke elegantie in elk woning en outfit. Perfect in combinatie met rijke, levendige kleuren, of om alleen te dragen voor een tijdloze stijl.

SANDY BEIGE

Een zachte, neutrale tint met een ontspannende, rustgevende uitstraling. Combineer Sandy Beige met meer donkere en intense tinten voor een perfect evenwichtig geheel.

ESPRESSO BROWN

Deze houtkleur is geïnspireerd op de intensiteit van een heerlijke espresso. Breng de natuurlijke schoonheid van een boswandeling tot uiting in je woning en garderobe met warm Espresso Brown.

SMOKE GREY

Tussen zwart en wit ligt een oneindig aantal grijstinten. Deze bijzondere kleur voegt een subtiel accent toe aan elke garderobe. Combineer grijs met zwarte of rijke, rode tinten voor een schitterend effect.

INTENSE BLACK

Zwart is altijd de kleur van klassieke, chique elegantie. Met Intense Black toont zwart textiel het beste van zichzelf, met een rijke, intense en diep donkere kleur.