WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

DE BESTE HOUTBESCHERMING MET SIGMA WOODCARE

DE BESTE HOUTBESCHERMING
MET SIGMA WOODCARE

Op zoek naar een duurzame, weervaste en makkelijk verwerkbare houtafwerking? Sigma Coatings biedt met het vernieuwde Sigma Woodcare-assortiment de watergedragen of oplosmiddelhoudende bescherming waar u naar op zoek bent. Hier alvast een glimp van de toppers uit het gamma.

sigma woodprotect assortiment

PRIMER EN AFWERKING IN ÉÉN
Sigma heeft met de nieuwe matte, watergedragen Sigma WoodProtect 2in1 Matt een echt topproduct in huis om houten kozijnen, ramen en deuren te impregneren. Perfect om de ondergrond egaal te kleuren of als transparante kleurlaag onder beitsen en vernissen.

Maar er is meer: deze 2in1-oplossing is in drie lagen ook ideaal als afwerking van niet-maatvast timmerwerk zoals tuinhuisjes of schuttingen, omwille van zijn zeer elastische en dampopen karakter. Extra troef is dat het hout zijn natuurlijke look behoudt door de matte uitstraling van de verflaag.

TRANSPARANT AFWERKEN
Voor het transparant afwerken van buitenschrijnwerk is de watergedragen Sigma WoodProtect Ultra Satin het perfecte systeem.

Dankzij de langdurige elasticiteit, schimmelwering en hoge dampdoorlatendheid van de Ultra Satin is het houtwerk beschermd tegen extreme weersomstandigheden en blijft het langer mooi. Bovendien is deze beits een plezier om mee te werken, bij weer of geen weer! De beits is al na 30 minuten regenbestendig.

sigma woodprotect ultra satin

DEKKENDE BEITS
Op zoek naar een dekkende afwerking van geveltimmerwerk met extreme bescherming, waarbij het oorspronkelijke uiterlijk van het hout niet verloren gaat? Dan is de Sigma WoodProtect Solid Satin een aanrader, én bovendien te verkrijgen in alle denkbare dekkende kleuren.

Zelfs hout van minder goede kwaliteit wordt met deze watergedragen, dekkende beits die elastisch en dampopen is gedurende lange tijd beschermd.

sigma woodprotect solid satin

KRASVASTE VERNISSEN
Eerder nood aan een krasvaste houtbescherming? Sigma biedt voor deuren en trapleuningen met de Sigma Varnish Matt en Satin een zeer slijtvaste en goed reinigbare watergedragen vernis aan.

Voor de hoogste bestandheid zijn er de Sigma Varnish Yacht Gloss-bootvernis en tweecomponenten Sigma Parquet 2K Satin voor intensief gebruikte vloeren en trappen.