WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

Brushkeeper Pro

HOUD JE RONDE VERFBORSTELS IN TOPVORM TIJDENS EN NA HET SCHILDERWERK MET DE BRUSHKEEPER PRO

Met de Brushkeeper Pro bespaart u tijd, geld en het milieu

De Brushkeeper Pro helpt de schilder om tijdens het schilderwerk en aan het einde van de werkdag de ronde verfborstel eenvoudig te bewaren zonder moeite. Men hoeft de borstel niet schoon te maken, of in water, terpentine of lijnolie te bewaren. Je schuift gewoon de Brushkeeper Pro over de kop van de borstel en je verfborstel is beschermd tegen uitdroging, vervorming en vuil op het moment dat je de verfborstel tijdelijk niet nodig hebt.

Geen geknoei meer met plastic zakjes, vervuild water of oplosmiddel. Handig voor zowel de professional als voor de DHZ-er

Vaak worden de verfborstels nu tijdelijk in water, oplosmiddel of lijnolie gezet om te voorkomen dat de verfborstels uitdrogen. Echter als je de verfborstel te lang op zijn vezels laat rusten dan gaan de haren van de verfborstel vervormen en gaat het ten koste van de kwaliteit van de verfborstel. Bovendien moet je weer vervuild water, oplosmiddel of lijnolie afvoeren. Met behulp van de Brushkeeper Pro is dat allemaal verleden tijd.

brushkeeper pro goudhaantje

De verfborstel blijft vier tot vijf dagen soepel in de Brushkeeper Pro

Met de Brushkeeper Pro blijft je ronde verfborstel in topvorm en kan je direct weer verder met het schilderwerk. De verfborstel blijft vier tot vijf dagen soepel in de brushkeeper Pro. Voordat je de verfborstel in de Brushkeeper steekt, strijk de verfborstel een klein beetje uit om te voorkomen dat Brushkeeper Pro vol met verf komt te zitten. U kunt uw borstels staand bewaren (zonder dat de borstels op de haren rusten) in een leeg blik of iets dergelijks. Of zelfs liggend. Het vlakke kantje aan de Brushkeeper voorkomt dat de borstel kan wegrollen.

  • Je verlengt de levensduur van je verfborstel
  • Je kunt de Brushkeeper Pro ook gebruiken nadat u uw verfborstel hebt schoongemaakt. Ook dan zorgt de Brushkeeper Pro ervoor dat uw borstel in topconditie blijft.
  • De Brushkeeper Pro past op iedere courante ronde verfborstel van eender welk merk. En is verkrijgbaar voor de maten no. 10, no. 12, no. 14, no. 16 en no. 18.