WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

ACTIE verticale lamellen toppoint

Verticale lamellen; praktisch en strak in huis!

Met verticale lamellen voor de ramen kiest u voor een praktische en strakke raamdecoratie in huis! En bovendien voor een die in talloze uitvoeringen leverbaar is; van stof tot pvc en zelfs in aluminium. In meerdere breedtematen, voor extra grote raampartijen en zelfs voor ramen met een schuine zijde. Verticale lamellen dus, need we say more??

Raambekleding met een moderne uitstraling

Verticale lamellen zijn typische raambekleding met een moderne uitstraling. Ze zien er natuurlijk heel strak uit door de rechte lijnen. Toch kunt u bij heel veel woonstijlen voor deze mooie lamellen kiezen, ook als u niet zo’n heel strak interieur heeft. Ze zijn er namelijk in talloze kleuren. En zeker als u kiest voor de stoffen lamellen in een zachte tint, dan geeft dat de ruimte een aangenaam zachte sfeer.

Verticale lamellen voor thuis of op kantoor? Kom naar een van onze verkooppunten voor persoonlijk advies!


Kortom, verticale lamellen zijn een echte aanwinst voor elke ruimte in huis. Maar ook op kantoor doen ze het altijd goed. Wilt u heel gemakkelijk zelf bepalen hoeveel licht u naar binnen laat schijnen? Dan is het zeker de moeite waard om u te laten informeren over deze mooie, strakke raamdecoratie.

Toppoint lamellen zijn er in meer dan 200 kleuren!

Verticale lamellen zijn ideale raamdecoratie voor veel soorten ramen.

Door de lamellen op elke positie te kunnen plaatsen is het mogelijk om een perfecte lichtinval te creëren en privacy te garanderen. Lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, stof, Iso Reflex®, PVC en aluminium.

Stoffen en screendoek lamellen: Voor warme uitstraling.

Iso Reflex® lamellen: Isolerend, geluiddempend én reflecterend

Aluminium lamellen: Voor een strakke en zorgeloze raamdecoratie, ook in vochtige ruimtes.

PVC lamellen: De oplossing voor in de badkamer.

Geniet van onze actie verticale lamellen van Toppoint!
Kies uw materiaal, kleur en afwerking
Wij doen de rest!
Maak hier uw afspraak of kom langs in onze winkel.