WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

actie : VERTICALE JALOEZIEEN gratis plaatsing

Verticale jaloezieën geven aan elke ruimte een exclusieve toets

actie : VERTICALE JALOEZIEEN  gratis plaatsing (*)

Praktisch, strak en stijlvol, verticale jaloezieën zijn weer helemaal terug.
De lamellen zijn verkrijgbaar in breedtes van 50mm, 63mm, 89mm of 127mm voor een eigentijdse moderne uitstraling.

(*) De  verticale jaloezieën worden gratis geplaatst in een straal van 20km rondom onze zaak.

Verticale jaloezieën geven aan elke ruimte een exclusieve toets

TOEPASSINGEN
Voor kleine en grote ramen Verticale jaloezieën zijn zeker geschikt voor kleinere ramen maar ogen ook erg mooi voor grote glaspartijen, zoals openslaande deuren.
Bovendien zijn ze handig in gebruik: je schuift ze ‘s morgens gemakkelijk naar één kant waardoor je meteen kunt genieten van het uitzicht. En voor wat meer privacy kantel je de lamellen.

Voor verschillende interieurs
Verticale jaloezieën passen in verschillende interieurs en kunnen daar ook echt het verschil maken. Zo kunnen ze bijvoorbeeld bijdragen aan de moderne retrostijl die tegenwoordig veel terugkomt in woningen. Maar de strakke lijnen van de lamellen komen ook extra goed uit bij een designloft of een industrieel interieur. Bovendien oogt de ruimte waarin verticale jaloezieën gebruikt worden meteen een pak hoger door de verticale lijnen.

Er bestaan ook lamellen voor de badkamer die vochtbestendig zijn

Voor de badkamer
Verticale jaloezieën kunnen perfect gebruikt worden in de badkamer. Hiervoor worden speciale materialen ingezet die vochtbestendig en makkelijk schoon te maken zijn.
Deze stoffen zijn verkrijgbaar met openingspercentages van 3% en 5%. Hoe lager het percentage, hoe minder doorkijk je hebt.

Verticale lamellen in donkere tinten zorgen meteen voor sfeer in huis

Voor het kantoor
Ook voor de werkkamer of het kantoor zijn verticale jaloezieën geschikt. De collecties hiervoor bevatten speciale beeldschermgeschikte stoffen. Daarnaast zijn er trouwens
ook warmtewerende, vlamvertragende en antibacteriële stoffen.

UITVOERING
Verticale jaloezieën zijn geschikt voor rechte ramen, schuine ramen, ramen van ongelijke hoogte en raam-deurcombinaties. Je kunt het pakket links, rechts, in het midden of met een middensluiting kiezen.

OPBOUW
Verticale jaloezieën zijn er met stoffen, kunststof of aluminium lamellen.

Stoffen lamellen
De zachte en warme uitstraling is wat stoffen lamellen mooi maakt. In de nieuwste stoffencollecties zien we opvallend veel grove wevingen, die het interieur een ruwe, industriële uitstraling geven. Verticale jaloezieën van stof zijn verkrijgbaar in 70 mm, 89 mm en 127 mm. Bij stoffen lamellen kun je de gewenste onderafwerking

ingelaste onderlat

ingelaste onderlat

zelf bepalen: een metalen of pvc-onderketting of ingesealde bodemplaatjes. De lamellen hebben onderin een gewichtje waardoor de lamellen mooi op hun plek blijven hangen.

(*) De verticale jaloezieën worden gratis geplaatst in een straal van 20km rondom onze zaak.

 

Aarzel niet om vrijblijvend een offerte aan te vragen. bestelling@debever.be
of breng een bezoek aan onze toonzaal.            Van harte welkom.