WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

Toppoint designrails gordijnen

Ben je op zoek naar nieuwe gordijnen met rails? 
Van 6 februari tem 25 februari geniet je 3 weken lang van 50% korting op de designrails van Toppoint bij aankoop van Toppoint gordijnen!

Bij mooie gordijnen horen ook mooie gordijnrails en die zijn er nu, van Toppoint.

Van dezelfde hoge kwaliteit als de raamdecoratie van dit merk en in een drietal strakke uitvoeringen. Echte design rails dus, en die mogen best opvallen in uw interieur!

Strak vormgegeven

De tijd dat gordijnrails zo onopvallend mogelijk moesten zijn, en dus bij voorkeur goed weggewerkt, is wel voorbij. Een rail mag best gezien worden tegenwoordig, als die maar mooi genoeg is! En dat zijn de rails van Toppoint; strak vormgegeven in drie verschillende uitvoeringen zodat er altijd eentje past bij uw woonstijl.

Drie kleuren, drie vormen

De gordijnrails zijn er in drie kleuren: structuur wit, structuur zwart en in grijs. Elke kleur kent ook drie uitvoeringen: smal vierkant, hoog vierkant en een ronde rails. Keus genoeg dus voor uw interieur en voor de gordijnen die u kiest.

Gordijnplooien en ingeslagen ringen

De rails passen heel mooi bij verschillende gordijnplooien zoals de enkele, dubbele en driedubbele gordijnplooi. Ook staat het goed bij de stijlvolle waveplooi en bij stoere ingeslagen ringen.

Kwaliteit en uitstraling

De rails zijn, zoals u van Toppoint mag verwachten, gemaakt van hoogwaardige materialen. Het loopt daardoor soepel, zelfs als er een zwaar of dik pakket gordijnen aan hangt! En natuurlijk zijn alle onderdelen van de rails in dezelfde kleur gemaakt. Echt design dus, in kwaliteit en in uitstraling!

Combineert u gordijnen met andere raamdecoratie?

Dan kijken we graag met u mee hoe u de gordijnen het beste kunt bevestigen en wat mooi past bij de combinatie en bij uw interieur. De rails zijn er in een drietal kleuren en vormen, we helpen u graag de variant te kiezen die het mooiste staat! En combineert u twee gordijnen voor het raam, zoals een in-between en een overgordijn? Ook dan kunt u deze design rails mooi op elkaar afstemmen. 

Kom langs of maak een afspraak!

Welke gordijnrails kiest u?

Met gordijnen of welke andere vorm van raamdecoratie ook, kiest u vooral dat wat u mooi vindt en wat past bij uw woonstijl. Maar als het op de rails aankomt, is het toch ook een kwestie van de techniek. ‘Ook’ want er is zoveel aanbod dat u zelfs bij gordijnrails iets kunt kiezen wat u het mooist vindt

Gordijnen en gordijnrails op maat

Ook al zijn gordijnrails vaak niet erg zichtbaar, toch is de keuze hierin heel bepalend voor het effect van de gordijnen in een kamer. Laat u daarom informeren en adviseren door ons met jarenlange vakkennis.  En net als bij de gordijnen zelf zorgen we er ook voor dat de gordijnrails op maat gemaakt worden. Daarvoor meten we het in en plaatsen het zodra alles gereed is. Zo weet u zeker dat de gordijnen perfect passend voor uw ramen komen te hangen!

Van 6 februari tem 25 februari geniet je 3 weken lang van 50% korting op de designrails van Toppoint bij aankoop van Toppoint gordijnen!