WEBSHOP 24u/24u – Verzendingen gratis vanaf 100€

Actie Blend Shutters

shutters

Geniet nu van onze actie op de Blend Shutters!

Blend Shutters zijn de ideale raamdecoratie producten als het gaat om het bepalen van lichtinval, ze hebben een isolerend effect, wat ideaal is voor de zomerse en winterdagen.

Op zoek naar raamdecoratie voor de kinderkamer? Houten shutters zijn de ideale oplossing! Ze zorgen voor isolatie, bieden privacy en door de verstelbare lamellen zorg je ook dat de felle zon wordt tegengehouden. Zo kan je kindje lekker spelen en slapen.

Kom langs voor inspiratie en advies en ontvang tot eind mei 15% korting op je shutters!

Vraag naar de actievoorwaarden in de winkel.

De prachtige shutters van Blend geven elke woning een sfeervolle uitstraling. De houten binnenluiken bieden voor bijna iedere situatie een passende oplossing.

Ook smalle ramen in huis mogen niet ontbreken aan mooie raamdecoratie. De zwarte shutters zijn volledig met de hand en op maat gemaakt waardoor ze perfect passen!

Shutters zijn ook geschikt voor vochtige ruimtes. Zo biedt Blend PVC shutters die niet van echt hout te onderscheiden zijn.

Om verzekerd te zijn van een passend en op maat gemaakt product, dat zorgt voor voldoende privacy, lichtinval en zelfs isolerend werkt kies dan voor shutters.

Niet alleen geschikt voor schuine ramen, ook ronde of zeshoek is mogelijk!

Blend shutters bieden ook de perfecte oplossing voor openslaande deuren. De panelen bestaan uit setjes van twee gekoppelde panelen, zo kan je eenvoudig de shutters naar een gewenste kant schuiven voor een vrije doorgang.

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een oplossing voor je openslaande deuren of schuifpui?

Kom langs voor inspiratie en advies en ontvang tot eind mei 15% korting op je shutters!

shutters
shutters

Kom langs voor inspiratie en advies
en ontvang tot eind mei 15% korting op je shutters!