Bellen: 011 54 00 41

1838 wallcoverings

Helemaal verliefd ♥ op 1838 wallcovering!

1838 wallcovering is een nieuw merk ontworpen en geproduceerd in het Verenigd Koninkrijk. Geproduceerd, door een traditionele fabrikant, op de originele machines uit het jaar 1838, om de meest mooie behangen te creëren en gelijktijdig gebruik maakt van de huidige kwaliteiten en mogelijkheden. Traditionele lijmdruktechniek op hoog kwaliteit non-woven behang, digitaal geprinte designs gedeeltelijk bedekt met een prachtige flock op hoog kwaliteit metalic non-woven behang etc.

De ontwerpen zijn van klassiek tot modern, van romantisch tot grafisch. We hebben de volledige collectie in huis, mooi tentoongesteld met vakkundig advies voor de doe-het-zelver of  we verzorgen een professionele plaatsing in je interieur.

Camellia collectie 1838 wallcovering

Geïnspireerd door de pracht van de kassen uit het Victoriaanse tijdperk in Engeland.  De Camellia collectie omvat ontwerpen van schilderkunstige bloemen en bladeren tot meer modern glazen parels en geometrische patronen.

Aurora collectie 1838 wallcovering

Veel kleur, botanische bloemen, rustgevende bosgezichten, getextureerde patina effecten en elegante verenpatronen, verrijkt met kleuren uit de natuur, zorgen voor een warm en toch levendig kleurenpalet.

Avington collectie 1838 wallcovering

De Avington Collection haalt inspiratie uit Engelse statige huizen en omvat een reeks dramatische, impactvolle ontwerpen zoals verfijnde flock, prachtige chinoiserie en een frisse kijk op een klassiek zijde moirémotief.

Capri collectie 1838 wallcovering

Geïnspireerd door de Middellandse Zee roepen de levendige kleuren in de hele Capri collectie de warme zonneschijn en ontspannen levensstijl op. Met serene elementen van prachtige zeegezichten, delicate varens en koralen perfect in combinatie met trendy mozaïekdetails en tot leven gebracht met subtiele texturen en glinsterende metallics.

Rosemore collectie 1838 wallcovering

De elegante Rosemore collectie is geinspireerd op de natuurlijke schoonheid van Engelse landtuinen en bestaat uit een selectie zachte bladeren, reliefbloemen, vage bosgezichten en geavanceerde damasten.